• Nou

Vopsea de par temporara L'Oréal Paris Colorista Washout, 80 ml, Yellow

33,90 lei
cu TVA

Vopsea de par temporara L'Oréal Paris Colorista Washout Yellow, 80 ml

Pentru par blond 

Nerecomandat pentru parul brunet sau saten inchis

L'Oréal Paris Colorista Washout va permite sa experimentati minimum 2 saptamani de colorare temporara cu nuante VIVIDS ultra vizbile si rezultate rapide. Culoarea se estompeaza gradual, revenind la blondul de baza, ombre sau suvite.

Culoarea se mentine pe parul de lungime medie pana la 5-15 samponari. Culoarea se poate mentine mai mult timp, in functie de porozitatea parului. Rezultatul final depinde de nuanta pe care se aplica produsul.

Aplicati Colorista Washout pe parul uscat. Daca nuanta parului tau este foarte deschisa, recomandam sa lasi produsul sa actioneze 15 minute. In cazul in care iti doresti un rezultat intens si mai de durata, poti lasa produsul pana la 20 de minute. Indepartati produsul exclusiv cu apa. Doar la urmatoarele spalari utilizati sampon.

Formula-crema usor de utilizat. Nu contine oxidant sau amoniac si este gata de aplicare, fara a fi nevoie de amestec. Culoare ultra vizibila si rezultate intense imediate. Acum poti folosi Colorista Washout pentru a-ti colora efectele ombre sau balayage. Daca iti doresti un look edgy, poti colora intreg parul.

Cantitate

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa