La comenzi de minim 150 lei
×

Expedierea pachetului dumneavoastră

Modalitatea de livrare

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Produsele comandate vor fi livrate în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii.


În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat inclusiv prin e-mail. În cazul în care agentul companiei de curierat nu vă găseşte la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteţi fi contactat(ă), coletul se va întoarce în centrul de livrare, urmând ca sistemul de livrare să înregistreze o nouă impunere de expediere. Coletul va fi păstrat 6 zile.Costurile de transport

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile cu o valoare mai mare de 169 de lei (valoarea produselor).

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 169 de lei se aplică o taxă de transport în valoare de 20 de lei.

Pentru a evita orice neplăceri costul total va fi comunicat de unul dintre consultanții noștri înainte de a fi expediat coletul.Modalitatea de plată

1. Plata produselor va fi efectuată ramburs, în numerar, la primirea coletului. Plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea, în lei, integral.

2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca cosmetice-terapeutice.ro.

Anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii.

Totalul de plată este afişat în mod clar în momentul finalizării comenzii pe site-ul nostru, acesta incluzând atât contravaloarea produselor comandate cât şi costul de livrare, dacă este cazul.