La comenzi de minim 150 lei
×
  • -5,00 lei

Seven Seas Ulei de cod + Omega3 150ml

39,90 lei
34,90 lei Economiseste 5,00 lei
cu TVA

Seven Seas Ulei de cod + Omega3 150ml

Supliment alimentar ce contine ulei din ficat de cod, ulei de peste bogat in Omega3 si vitamine esentiale A, D si E

Motivul pentru care uleiul de cod este atat de popular este acela ca este considerat o sursa buna de acizi grasi Omega 3, in special DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), vitamina D si vitamina A. 

Acizii grasi Omega 3 pot contribui la mentinerea sanatatii multora dintre sistemele corpului si la prevenirea a diverse afectiuni. Vitamina A este esentiala pentru o buna sanatate a sistemului imunitar, a ochilor si a oaselor, pentru cresterea celulara, functia testiculara si ovariana. Vitamina D previne rahitismul si este importanta, printre altele, pentru mentinerea sanatatii sistemului muscular si prevenirea mai multor boli. Deficitul de vitamina D a fost asociat cu cresterea riscului fracturilor osoase la varstnici, afectarea dezvoltarii creierului si aparitia sindromului metabolic, o combinatie de hipertensiune arteriala, hiperglicemiei si hipercolesterolemia care poate contribui la aparitia bolii coronariene, a diabetului sau a cancerului.

Beneficiile uleiului de cod: 

Poate ajuta la reducerea inflamatiei - acizii grasi Omega 3 din uleiul de cod pot contribui la reducerea inflamatiei cronice

Poate contribui la mentinerea sanatatii oaselor - fiind o sursa excelenta de vitamina D

Poate ajuta la ameliorarea simptomelor artritei reumatoide

Poate fi util pentru mentinerea sanatatii ochilor 

Poate reduce riscul de boli cardiovasculare - acizii grasi Omega 3 pot contribui la reducerea trigliceridelor din sange, scaderea tensiunii arteriale si cresterea colesterolului HDL bun. 

Cantitate

Referinte specifice