La comenzi de minim 140 lei
×
  • Nou

Crema dermatologica matifianta Sebamed pentru ten acneic, 50 ml

49,90 lei
cu TVA

Crema dermatologica matifianta Sebamed pentru ten acneic, 50 ml

Crema matifianta Sebamed regleaza formarea sebumului, are un efect matifiant si cu utilizarea regulata ajuta la prevenirea eficienta a impuritatilor pielii ( puncte negre si cosuri). 

Ofera protectie sigura impotriva cosurilor imflamate. Acţioneaza direct asupra cosurilor prin efectul antibacterian combinat cu un efect intens de ingrijire si conduce la refacerea rapida a pielii.

Un complex special de ingrijire reduce formarea de sebum nou în zonele grase ale pielii. Ingredientul activ, extractul din castane salbatice, continut în complexul de ingrijire amelioreaza iritarea pielii si are un efect calmant iar tenul se matifiaza. Aloe vera si acidul hialuronic ofera pielii o hidratare bogata. Valoarea pH-ului propriu al pielii, de 5,5, stabilizeaza stratul protector natural al pielii si ofera protectie biologica impotriva bacteriilor ce cauzeaza aparitia cosurilor. Toleranta foarte buna a pielii a fost confirmata dermatologic si clinic.

Sebamed crema matifianta este adaptata exact nevoilor tenului gras si acneic. Rezultatul: pielea este mata si luciul uleios este redus. Impuritatile pielii sunt reduse si formarea de noi cosuri si puncte negre este prevenita în mod eficient. Tenul este rafinat si arata mai bine ingrijit.

Cantitate

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa