La comenzi de minim 140 lei
×
  • -10,00 lei
  • Nou

Aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide FlexBall Power

69,90 lei
59,90 lei Economiseste 10,00 lei
cu TVA

Aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide FlexBall Power

Cu tehnologia FlexBall ce permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei si a oferi un barbierit precis.

Pachetul contine: 1 x Aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide FlexBall Power

                             1 x Rezerva 

                             1 x Baterie

Cantitate

Tehnologia FlexBall permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei si a oferi un barbierit precis, cu mai putine fire

*prin comparatie cu Gillette Fusion, la o singura miscare peste contururile fetei

Cele 5 lame Fusion ProGlide Power au fost reproiectate pentru taia fara efort firele de par: mai subtiri, cu margini mai fine si cu un invelis avansat care nu opune rezistenta. In plus banda lubrifianta este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti, care permit aparatului sa alunece cu usurinta pe pielile, chiar si in cazul miscarilor repetate.

Stabilizatorul pentru lame mentine optim spatiul dintre acestea, usurand clatirea in timpul barbieritului si prevenind incarcarea rezervelor cu spuma.

Materialul moale si flexibil al protectiei Comfort Guard  inveleste marginile capatului aparatului de ras indepartand excesul de spuma pentru un contact optim al lamelor cu pielea. In plus micro-nervurile intind pielea inainte de trecerea lamelor, asigurand un plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud. In plus functia electrica genereaza micropulsatii calmante pentru a reduce frecarea din timpul barbieritului, oferind un plus de confort pentru pielea sensibila. Manerul este impermeabil si se poate folosi in conditii de umezeala.

Gillette

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa