• Nou

Aparat de ras Gillette Fusion Manual + 11 rezerve

179,90 lei
cu TVA
Aparat de ras Gillette Fusion Manual + 11 rezerve
   

Cinci lame pentru un barbierit mai confortabil*

Pe langa faptul ca cinci lame taie mai bine decat una, tehnologia sistemului Gillette Fusion tine lamele mai aproape una de cealalta, ajutand la dispersia presiunii intre acestea pentru a oferi un barbierit mai precis si mai confortabil*.
*vs. MACH3

Contururi clare si definite pentru un look impecabilDesavarseste-ti stilul cu trimmer-ul pozitionat la capatul aparatului de ras. Aceasta te va ajuta sa barbieresti portiunile greu accesibile, cum ar fi perciunii sau zona de sub nas, pentru un look impecabil.

Afli usor cand trebuie sa inlocuiesti lamele
Banda indicatoare te ajuta sa te bucuri de un barbierit  mai comod si mai precis** prin eliberarea la suprafata pielii a unor lubrifianti solubili in apa ce asigura alunecare si confort sporite. Mai mult, ea se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve Gillette Fusion.
*vs. MACH3

Extra protectie pentru un barbierit sigur
Banda protectoare este compusa din microlamelele fine care ajuta la intinderea pielii inainte de trecerea lamelor, asigurand un plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Usor de folosit
Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud.

Cantitate

Gillette

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa